• parajumpers
  • parajumpers Jacka
  • parajumpers outlet

Redan 1922 fanns ett erkänt behov av utbildad personal att åka till avlägsna platser för att rädda flygare . Under det året , förutspådde Arméläkarundersökningkår läkare överste Albert E. Truby att " flygplan ambulanser " skulle kunna användas för att ta medicinsk personal att krascha, och att återvända offren till medicinsk utrustning för behandling . Dock var det ytterligare två decennier innan tekniken och nödvändighet bidragit till att skapa det som så småningom skulle bli flygvapnet Pararescue .

Trots detta fanns det utvecklingen i kritiska teknologier . År 1940 visade två amerikanska Skogsbruk service Smokejumpers , Earl Cooley och Rufus Robinson , som fallskärmshoppare kan placeras mycket noggrant på marken med nyuppfunna " styrbara fallskärmen . " Dessa fallskärmar och de tekniker Smokejumpers används med dem var helt annorlunda från de tekniker som används av armén luftburna enheter . Det var det året som Dr ( kapten ) Leo P. Martin tränades av amerikanska skogsbruk service Parachute Training Center i Seeley Lake , Montana som den första " para - läkare " .

Under de första månaderna efter USA: s inträde i kriget , det var väldigt lite behov av flygräddning . Som kriga fortskred en amerikanska strategiska bombningar inleddes , och flygräddning började spela en nyckelroll role.Rescue enheter bildades runt om i världen under operativ kontroll av lokala befälhavare . Även utbildning, teknik och utrustning varierade , var en regel konstant : " räddningsstyrkor skall förutsätta överlevande i varje krasch tills motsatsen bevisas . "

Sök och räddning av nedskjutna flygare i kontinentala USA minskade främst till Civil Air Patrol , en civil luftfart grupp under befäl av Army Air Corps . Den gemensamma jordbrukspolitiken skulle brukar skicka in slipade besättningar efter lokalisera en haveriplatsen , men skulle de ibland landa små flygplan och de gjorde experiment med lag fallskärm räddning .

Tags: parajumpers,parajumpers Jackor,parajumpers Jacka